ihost-animated

Performanță incontestabilă!

Economisește bani și beneficiază de o calitate mai mare și caracteristici moderne cu iHost

Mai stai pe gânduri la TopHost? iHost este mai rapid!

Compară caracteristicile principale de Web Hosting de la ambele companii

Ofertele iHost Web Hosting și TopHost
Web Hosting
Spațiu Stocare
24000 MB (NVME)
de până la 10 ori mai rapid decât SSD
6000 MB (SSD)
CloudFlare CDN
Începând de la

PERSONAL

$2.00/lună

STANDARD
$28.00/an
Stocare NVME
Server Cache
WAF/IDS/IPS
Backup Zilnic
Anti-Malware
Migrare gratuită
Asistență Completă
Aplică acum
Best Price Hosting

Prețuri simple și ușor previzibile

Știți întotdeauna ce veți plăti pe lună printr-o structură de prețuri uniformă pe înțelesul tuturor.

Fără surprize neplăcute: nu avem taxe ascunse și nici taxe suplimentare pentru asistență tehnică.

Garanție de returnare a banilor în 15 de zile. Dacă, din orice motiv, serviciile noastre nu se potrivesc cu așteptările, rambursăm plata complet în 24 ore.

Aplică acum

Suport Tehnic 24/7/365

În timp ce alții oferă doar suport tehnic aferent găzduirii, iHost oferă asistență completă pentru servicii, site-uri și aplicații. Ne putem ocupa de instalații de aplicații, optimizarea site-ului, configurații, setări și implementări software personalizate, transferuri de site-uri și altele.

Află mai multe
Premium Support

Inginer și Experți Hosting Web

Suntem Experți în Gazduire

Oferim instalare gratuită de aplicații și instalator cu un singur clic pentru mai mult de 250 de WEB aplicații open source. Serviciu gratuit de verificare a securității și eliminare de malware pentru pagini și scripturi WEB. Aplicația noastră Firewall oprește atacurile la întrarea în rețea, protejând site-ul de la amenințări și atacuri web înainte ca ele să ajungă la paginile și aplicațiile găzduite.

Află mai multe

Backup și Restabilire Gratuită

Majoritatea companiilor de găzduire taxează suplimentar pentru serviciile de restabilire a copiilor de rezervă și Backup. iHost oferă acces complet, fără restricții, la copiile zilnice și săptămânale, prin intermediul asistenței sau prin Backup Manager. Mai mult, asistența noastră tehnică 24/7 este întotdeauna gata să vă ofere ajutor pentru restabilirea fișierelor și datelor.

Află mai multe
Enteprise Backup and Restore

Proactive Monitoring

Monitorizare Activă 27/7/365

Abordarea noastră proactivă de monitorizare previne 99% din cele mai comune probleme de găzduire web și asigură performanțe excelente și funcționare neîntreruptă pentru aplicațiile WEB.

Echipa dedicată DevOps este pregătită să se ocupe de orice problemă tehnică sau de infrastructură înainte ca aceasta să afecteze accesibilitatea și performanța paginilor și aplicațiilor găzduite.

Află mai multe

Optimizare Web și Server Cache

Acceleratorul de aplicații web LSCache servește conținut din memorie, ce vă va oferi execuții PHP și interogări MySQL rapide. Adițional beneficiați de suport pentru OPCache, REDIS și Google PageSpeed. Modulul Google Pagespeed aplică automat cele mai bune practici de performanță web paginilor site-ului dvs. Web și a activelor asociate, îmbunătățind scorul Pagespeed Insights.

Află mai multe
Server Cache and Performance Optimization